Kuka mä olen? – Anni pähkinänkuoressa.

Olen 27-vuotias Riihimäeltä kotoisin oleva lastensuojelun sosiaalityöntekijä ja ammattiyhdistysaktiivi.

Omasta mielestäni olen rauhallinen ja rehellinen optimisti, joka osaa tarttua toimeen. Mua tuntevat tyypit taas on kuvaillut mua välittäväksi, rohkeaksi, tehokkaaksi, luotettavaksi ja asiantuntevaksi.

Mulle tärkeitä arvoja ovat solidaarisuus, yhdenvertaisuus, osallisuus ja jakamattomat ihmisoikeudet. Mä olen päättänyt uskoa ihmisiin ja siihen, että ihmiset ja asiat voivat aina muuttua. Peli ole koskaan menetetty.

Rakastan eläimiä, luontoa, perhettäni ja ystäviäni. Vapaa-aikaani kuuluu monenlaista, aina ystävistä ja yhdistystoiminnasta ratsastamiseen ja konsolipeleihin.

Työ ja koulutus

Olen työskennellyt Vantaan ja Hämeenlinnan lastensuojelun avopalveluissa sosiaalityöntekijänä yhteensä pari vuotta opintojeni aikana ja ura Vantaalla jatkuu nyt valmistumisen jälkeenkin. Lisäksi olen työskennellyt Sosiaalialan korkeakoulutettujen ammattijärjestö Talentialla ja ravintola-alalla.

Pitkän taipaleen jälkeen sain vaalien alla käteen yhteiskuntatieteiden maisterin paperit Tampereen yliopistosta. Graduni valmistui otsikolla “Uhrista vastuunkantajaan – ylivelkaantuneiden identiteetit eduskuntakeskustelussa”. Valinnaisina opintoina olen opiskellut mm. johtamista ja sosiaalitieteitä.

Katso luottamustehtäväni tästä